25-та ювілейна виставка - Міжнародний туристичний салон «Україна» UITM 2018

З 3 по 5 жовтня у Києві на території Міжнародного Виставкового центру проходила 25-та ювілейна виставка - Міжнародний туристичний салон «Україна» UITM 2018.


Міжнародний туристичний салон «Україна» UITM проводиться щорічно і вже став традиційним для професіоналів туристичної сфери а також туристів, шанувальників як внутрішнього так і зовнішнього туризму. Тернопілля також є постійним учасником та щороку здійснює промоцію туристичного потенціалу краю.
Цьогоріч наша область була представлена у складі: представників відділу туризму ТОДА, туристичної асоціації Тернопілля, інформаційного туристичного центру м.Тернопіль, представників Чортківської міської ради, представників Туристичної бази "Над Стрипою" , Назара Яворського радника голови ТОДА з туризму. Розташування виставкового стенду «TERNOPIL*A» поруч із іншими представниками туристичної України на загальноукраїнському стенді, дало змогу зібрати максимальну кількість відвідувачів.
Окрім роботи стенду, делегація Тернопільської області взяла активну участь у презентаціях, семінарах та зустрічах з представниками туристичних компаній та представниками інших регіонів.

Останнє редагування 14.08.2019

Поширити