ТЕРНОПІЛЛЯ ПРЕДСТАВЛЕНЕ НА ЛЬВІВСЬКІЙ ВИСТАВЦІ

21-23 жовтня 2015 року у Львові відбулися визначні події року: XVІ Міжнародна виставка-ярмарка «ТурЕКСПО», ІХ Спеціалізована виставка «ГОТЕЛЬНИЙ ТА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС» та VІІІ Спеціалізована виставка «КОНТИНЕНТ РОЗВАГ: Спорт. Дозвілля. Відпочинок».


Львівський виставковий захід – це визначна подія у сфері туризму, гостинності та розваг у Західному регіоні України; поєднує в собі три взаємопов’язаних виставки, а саме міжнародну виставку-ярмарок «ТурЕКСПО», спеціалізовану виставку «Готельний та ресторанний бізнес» та спеціалізовану виставку «Континент розваг: Спорт. Відпочинок. Дозвілля».
Тернопілля туристичне вже еодноразово виставляється на цій туристичній події. Рік 2015 не став винятком. За погодженням із організаторами Тернопільська область отримала чи ненайбільшу площу за всі роки для представлення туристичного потенціалу та презентації туристичних програм. На стенді Тернопілля свої туристичні програми та атракції представляли партнери департаменту розвитку інфранструктури, транспорту та туризму, які вже неодноразово побували на подібних виставках а саме Центр вільного часу "Панорам" із Кременця, Кременецько-Почаївський ДІАЗ, туристичний комплекс "Мішин-Сіті" із Заліщицького району, база відпочинку "Над Стрипою" з Бучацького району а також "Дністер-Круїз" із кораблем "Юрій".
Тернопілля як і щорічно було популярне у відвідувачів: Замки і Палаци, Ікони, Туристичні карти та багато інформаційних матеріалів це невеликий перелік друкованої продукції, яка пропонувалися на стенді нашої області.
У рамках виставки відбулися і коференції на яких основною тематикою було розробити варіанти для подальшого та прогресивного розвитку туристичної галузі.
Контакти отримані на виставкових заходах матимуть продовження адже відродження внутрішнього туризму повя’зане із пошуком нових партнерів та заключенням довгострокових договорів - зауважив Назар Яворський заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської облдержадміністрації. Ми маємо саме нові проекти, які є надзвичайно цікавими та привабливими - добавив він.

Останнє редагування 17.11.2015

Поширити