ТРОЛЕЙБУС ЩАСТЯ

В рамках проекту «Тролейбус щастя» Тернополем їздять тематичні тролейбуси: «Сім кольорів щастя», «Веселих свят», «Україна єдина», «Тернопіль романтичний», «Україно моя вишивана», «Ретро» та «Фінансово-грамотний маршрут». З 26 листопада 2015 року восьмий за рахунком «Тролейбус щастя» на тему «TERNOPIL’YA Туристичне» поповнив ряд славнозвісних товаришів та виїхав на лінію за маршрутом № 11.


Туристичний тролейбус – це результат двох місячної роботи працівників відділу промоції та організації туристичної діяльності департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації, координаторів проекту Галини Полюги та Галини Головко ТНПУ ім. В. Гнатюка та студентів. Спонсорами проекту виступили: РКП "Заліщицьке туристичне бюро", Центр вільного часу "Панорама","Комплекс Мішин-Сіті" та туристична фірма "Рід-Тур". Для оформлення ззовні та всередині тролейбуса використано авторські фото молодих фотографів - аматорів, а також метрів професійного фото. На стелі зображено декілька туристичних маршрутів по колу, під кришками розміщена інформація про туристично-привабливі об’єкти нашої області, в ручках розміщені фото замків, палаців та крилаті вислови про туризм, на стільчиках описані вело, кінні та пішохідні маршрути територією області та подана інформація про фестивалі. Під час руху тролейбуса на екрані телевізора транслюються відеоролики про Тернопілля туристичне.
Даний проект дозволить нагадати місцевим жителям про туристичні цікавинки Тернопільської області, її святині та природні дива, - розповів журналістам заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму - Назар Яворський. «Ми хотіли показати бренд, під яким плануємо розвивати Тернопілля, як край багатий різними видами активного відпочинку, що є актуальним для молоді в наш час, тож тролейбус на тему: «TERNOPIL’YA Туристичне» - сучасний та цікавий спосіб привернути увагу туристів до нашого краю, наголосив Назар Яворський.

Останнє редагування 02.12.2015

Поширити