УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ТУРИЗМУ

P9243243Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 21 вересня 2015 року №574-од відбулося урочисте нагородження суб’єктів туристично - рекреаційної галузі зокрема, представників туристичних підприємств, туроператорів, турагентів, розважальних закладів, закладів розміщення та харчування, музейних працівників, представників засобів масової інформації.


24 вересня в галереї сучасного мистецтва «БункерМуз» за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток туризму в області та з нагоди Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму в Україні та відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 21 вересня 2015 року №574-од відбулося урочисте нагородження суб’єктів туристично - рекреаційної галузі зокрема, представників туристичних підприємств, туроператорів, турагентів, розважальних закладів, закладів розміщення та харчування, музейних працівників, представників засобів масової інформації.
Назар Яворський – заступник директора департаменту розвитку інфраструктури транспорту та туризму привітав почесних гостей та коротко відзвітував про досягнення туристичної сфери Тернопільської області за 2015 рік: «Сьогодні ми маємо чим пишатися, Тернопілля продовжує відкриватися та показувати свою інвестиційну привабливість. Туризм – це бізнес, порядку 10 % ВВП країни, який здатен себе фінансувати, необхідно тільки координація учасників ринку. Цього року створено туристичний логотип „TERNOPIL'YA”, потенціал туристичної індустрії області було представлено на 8 міжнародних та вітчизняних рекламно-презентаційних заходах, організовано 3 прес-тури для представників ЗМІ, Тернопільщина взяла участь у Всеукраїнському проекті «Вишиваний шлях», з ініціативи народних депутатів України від області розроблено проект обласної програми розвитку автомобільних доріг загального користування в напрямку духовних центрів Тернопільщини, облаштовано 22 стоянки туристичного автотранспорту, кемпінги, на межі з сусідніми з Тернопільщиною областями. Загалом в 2015 році проведено біля 30 – ти різного роду заходів присвячених розвитку складових туристичної індустрії краю.
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна висловив подяку представникам туристичної індустрії та наголосив: «Сьогодні важкий час для нас усіх, проте я радий, що не дивлячись на ситуацію в країні кожен сумлінно виконує свою роботу. Туристична галузь має розвиватись, адже нові готелі, заклади харчування, відпочинкові комплекси - це сотні робочих місць. Для тих хто зацікавлений вести бізнес, створювати робочі місця та наповнювати місцеві бюджети у нашій області ми завжди відкриті до співпраці. Ми зацікавлені в реалізації нових цікавих проектів у сфері туризму та зробимо все можливе щоб бізнес, який працюватиме на Тернопільщині діяв без перешкод і за європейськими зразками», підсумував вище сказане голова облдержадміністрації.
Голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець приєднався до привітань та звернувся до присутніх в залі: «Сьогодні ми нагороджуємо особливих людей, які довго працювали для створення позитивного іміджу Тернопільської області, як туристично - привабливого регіону. Завдяки вам, ми не стоїмо на місці, а рухаємось вперед, можливо не так швидко як інші області, але впевнено. Рік був важким, проте всі ви справились з труднощами та показали високий професіоналізм кожен у своїй сфері діяльності».
Голова облдержадміністрації Степан Барна нагородив грамотами та оголосив подяку голови обласної державної адміністрації представникам туристичної галузі Тернопільської області. Грамоти від Тернопільської обласної ради та департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму вручили голова обласної ради Василь Хомінець та заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Назар Яворський.

P9243246P9243257P9243244P9243274P9243290P9243287