ТУР*ЄВРОЦЕНТ – ЗАКАРПАТТЯ 2015

z 029

26-27 весня 2015 року в м. Ужгрод відбулася XIV Міжнародна туристична виставка-фестиваль «Тур*Євроцент – Закарпаття 2015».


26-27 весня 2015 року в м. Ужгрод відбулася XIV Міжнародна туристична виставка-фестиваль «Тур*Євроцент – Закарпаття 2015».
Захід проводиться щорічно на Всесвітній день туризму та День туризму в Україні та є надзвичайно популярним серед представників туристичної галузі України та близького зарубіжжя Словаччини, Польщі, Угорщини.
Різноманіття заходів позволило наживо поспілкуватися із представниками різних напрямків туризму а також продемонструвати туристичний потенціал Тернопілля. У перший день виставки стенд «Тернопілля» відвідало більше 500 осіб, яким було роздано близько 1000 примірників друкованої продукції.
Після урочистого відкриття розпочалась активна робота на стендах та за окремою програмою семінарських засідань, конференцій та тренінгів.
До роботи у різноманітних заходах долучилися найкращі спеціалісти України. Доповідачами на зібраннях були провідні фахівці туристичної галузі, серед яких відомий у туристичних колах тернополянин Сергій Підмогильний – голова Асоціації активного та екологічного туризму.
Найцікавішим для представників областей був тренінг на тему: «Управління та розвиток регіональної туристичної інфраструктури» організований за сприяння «Агентства регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття». Тренінг тривав два дні, кожен з яких був насиченим різними доповідями та навчальними матеріалами.

z 015z 048z 058