UITM-2015 ВІДБУВСЯ

Uitm 004

З 30 вересня по 2 жовтня 2015 року у Києві працював 22-й Міжнародний туристичний салон "Україна" UITM-2015.


З 30 вересня по 2 жовтня 2015 року у Києві працював 22-й Міжнародний туристичний салон "Україна" UITM-2015.
Серед експонентів, які привезли для участі у виставці свої найкращі туристичні продукти було і Тернопілля.
Увесь туристичний бомодн приїхав до Міжнародного Виставкового Центру на Лівобережній частині Києва. У складі делегації нашої області представники туристичної інфраструктури та туристичні оператори. Велику експозицію підготував Кременецький центр вільного часу "Панорама", унікальні програми до уваги відвідувачів надала база відпочинку "Над Стрипою", стабільно представляється туроператор "Оксамит-КЛ" і родзинкою експозиції став «Дністер-круїз» від корабля "Юрій".
«Ми маємо цікаві пропозиції, вони популярні серед корпоративних та індивідуальних відвідувачів і це доводить велика зацікавленість відвідувачів стенду "TERNOPIL'YA" – сказав заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської облдержадміністрації Назар Яворський. Нам є що показати із туристичного продукту і особливо привабливим є зростання пропозицій на зимовий період – наголосив він».
Окрім виставки ще відбувся ряд заходів серед яких найважливішим можна визнати презентацію функціоналу Відділу розвитку туризму та обговорення стратегічних напрямів сталого розвитку туризму в Україні. Основною дійовою особою на заході був Іван Ліптуга – начальник відділу розвитку туризму Мінекономрозвитку України.
В обговоренні актуальних та важливих питань з можливими шляхами розвитку туризму взяли представники структурних підрозділів з туризму усієї України а також практики туристичного бізнесу.
Проблеми є але і багато вже в Україні професіоналів, які вміють правильно визначити пріоритети і з них почати відбудову туристичної галузі.
«Туристи знову повернулися до внутрішнього туризму і це по-доброму тішить. Вже побували на Тернопіллі представники компанії Tui і зараз очікуємо гостей від компанії Coral Travel для ознайомлення із інфраструктурою області– зауважує Назар Яворський.

Uitm 013Uitm 018Uitm 005