Родзинкою закладу і гарячим серцем кухні по праву можна назвати галицьку піч. Хліб випікається в ній за старовинними рецептами з натуральних складників , тому виходить запашним і духмяним. Коли з печі дістається свіжоспечений хліб з хрусткою скоринкою, неможливо встояти - хочеться відразу спробувати.
Не лише у гарячі літні дні, але і в будь-яку пору року, гості можуть скоштувати, щойно приготоване натуральне морозиво. А для самих вибагливих морозиво приготують у їхній присутностів в загадкових хмаринах. Враження та натуральний смак варт іпотрачених хвилин.
Окрасою будь якого столу стане запечене порося, а для великої компанії засмакує приготована на вертелі (рожні) ціла свиня.
46011, м.Тернопіль, вул. Лесі Українки, 4
тел./ факс (0352) 52-99-09
моб. +38 050 339-51-62
моб. +38 097 07-12-000
e-meil: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
http://www.randevu.biz.ua
Останнє редагування 31.03.2020