Журналісти всеукраїнських та регіональних видань ознайомилися з туристичними принадами Тернопілля у прес-турі, що відбувся в рамках ІІІ Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю

В рамках ІІІ Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю відбувся прес-тур для представників Всеукраїнських та регіональних ЗМІ. Участь у заході взяли представники фахових туристичних видань: «Сезони», «Українська туристична газета», «Їдемо у відпустку», «Тур-н’юанс», а також «Укрінформ», «Газета по-українськи» та інші.

/

19-20 травня журналісти відвідали туристичні об’єкти Кременецького та Збаразького районів, ознайомилися з туристичною інфраструктурою Почаєва: новим готелем європейського стандарту «Рейкарц Почаїв». Приємно вразив гостей високий рівень обслуговування у готелі.


Незабутні відчуття залишилися в учасників прес-туру після відвідин Почаївської Свято-Успенської Лаври та Свято-Духівського Скита. Неповторні враження справила атмосфера творчості у приватній садибі Олександра Смика «Потік Ірва» та у саді скульптур (м. Кременець). Представники ЗМІ були заворожені чудовою архітектурою та цікавою історією Палацу Вишнівецьких, Кременця, Палацу мецената О.Вороніна у селі Білокриниця та Збаразького замку.


20 травня представники ЗМІ взяли участь у відкритті ІІІ Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю, ознайомилися з виставковими стендами. Завершився прес-тур оглядовою екскурсією по місту Тернопіль, яку провела кваліфікований екскурсовод з багаторічним стажем Аделіна Кончина.


Управління з питань туризму висловлює подяку за сприяння у проведенні прес-туру Кременецькій та Збаразькій РДА, НЗ «Замки Тернопілля», Кременецько-Почаївському ДІАЗу, адміністрації готелю «Рейкарц Почаїв», Олександру Смику, ПП «Райзе-тур», Лісотехнічному коледжу (с.Білокриниця), Аделіні Кончині.



/Управління з питань туризму Тернопільської обласної державної адміністрації