Робоча нарада управління

LOGO new-В управлінні з питань туризму та курортів облдержадміністрації відбулася робоча нарада, на якій було обговорено ряд питань, що стосуються діяльності управління: підготовка до відзначення в області Всесвітнього дня туризму, налагодження співпраці з громадськими організаціями, впровадження нових туристичних маршрутів, підготовка інформації до виготовлення туристичного паспорту області.

В управлінні з питань туризму та курортів облдержадміністрації відбулася робоча нарада, на якій було обговорено ряд питань, що стосуються діяльності управління: підготовка до відзначення в області Всесвітнього дня туризму, налагодження співпраці з громадськими організаціями, впровадження нових туристичних маршрутів, підготовка інформації до виготовлення туристичного паспорту області.

Також йшлося про підготовку до наради на тему «Проблеми та перспективи розвитку внутрішнього туризму в Тернопільській області», в якій візьмуть участь представники Державного агентства України з туризму та курортів, що відбудеться 3 вересня 2013 року у рамках роботи обласної координаційної ради з питань туризму.

На виконання доручення голови облдержадміністрації управління з питань туризму бере участь у підготовці туристичних заходів щодо відзначення 500-річчя заснування м. Скалат Підволочиського району.

По підсумках наради було дано ряд відповідних доручень працівникам управління.