Внесення змін до Закону України "Про туризм"

515592Державним агентством України з туризму та курортів на виконання пункту 183.2. Національного плану дій щодо впровадження Програми економічних реформ «Заможне суспільство, конкурентоздатна економіка, ефективна держава», затвердженого Указом Президента України від 12.03.2013 № 128, здійснюється розробка законопроекту про внесення змін до Закону України «Про туризм» з урахуванням досвіду регулювання туристичного ринку в країнах Європейського союзу.

Державним агентством України з туризму та курортів на виконання пункту 183.2. Національного плану дій щодо впровадження Програми економічних реформ «Заможне суспільство, конкурентоздатна економіка, ефективна держава», затвердженого Указом Президента України від 12.03.2013 № 128, здійснюється розробка законопроекту про внесення змін до Закону України «Про туризм» з урахуванням досвіду регулювання туристичного ринку в країнах Європейського союзу.
Пропозиції щодо змін до Закону України «Про туризм» просимо направляти на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
З метою забезпечення належних умов для ознайомлення отримані пропозиції розміщуються на офіційному веб-сайті Держтуризмкурорту в розділі "Пропозиції громадськості та суб'єктів туристичної діяльності щодо змін до ЗУ "Про туризм".