Скалатський замок готується до свята

Skalat blagoustriyПрацівники управління з питань туризму та курортів спільно із студентами Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка провели ще одну акцію з благоустрою території замку у Скалаті. Спільними зусиллями волонтерів здійснено очищення підземелля від каміння, а також проведено реконструкцію оглядових доріжок на території замку.

Працівники управління з питань туризму та курортів спільно із студентами Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка провели ще одну акцію з благоустрою території замку у Скалаті. Спільними зусиллями волонтерів здійснено очищення підземелля від каміння, а також проведено реконструкцію оглядових доріжок на території замку.

Незабаром у смт. Скалат відбудеться масштабні святкування з нагоди 500-літнього ювілею міста. До свята готуються працівники Національного заповідника «Замки Тернопілля», які впродовж останніх трьох місяців активно впорядковують територію Скалатського замку, де і відбудуться святкові заходи.

Роботи ще тривають, тому усіх небайдужих до стану архітектурних пам’яток дирекція НЗ «Замки Тернопілля» та управління з питань туризму та курортів облдержадміністрації запрошують долучитися до акції щодо впорядкування замку.

Управління з питань туризму та курортів ОДА