Тривають роботи з благоустрою Скалата

Skalat24.09.13Активно проходять роботи з реконструкції Скалатського замку та благоустрою міста, приурочених до 500-річчя Скалата. Управління з питань туризму та курортів облдержадміністрації спільно із студентами-волонтерами Тернопільського національного економічного університету 24 вересня 2013 року взяли участь у роботах з благоустрою міста Скалата.

Активно проходять роботи з реконструкції Скалатського замку та благоустрою міста, приурочених до 500-річчя Скалата. Управління з питань туризму та курортів облдержадміністрації спільно із студентами-волонтерами Тернопільського національного економічного університету 24 вересня 2013 року взяли участь у роботах з благоустрою міста Скалата.

Студенти двох факультетів ТНЕУ міжнародного бізнесу і менеджменту, а також факультету обліку та аудиту зголосилися до участі у заході. Прилеглу територію до Скалатського замку було очищено від великої кількості сміття. Замок з кожним днем набирає більш привабливого вигляду. Окрім цього, представниками управління з питань туризму та курортів розпочато монтаж дитячого майданчика на відпочинковій території у м. Скалат.