НЗ "Замки Тернопілля" відзначили в Польщі

ZbarazЗнакова подія в житті Національного заповідника "Замки Тернопілля", який відзначатиме в лютому наступного року свій 20-річний ювілей, сталася цими днями у місті Люблін Республіки Польща. Один з інвестиційно-реставраційних проектів, який носив назву "Реставрація інтер'єрів частини існуючих приміщень Замкового палацу в м. Збаражі Тернопільської області" отримав престижну міжнародну нагороду в рамках конкурсу "ДІМ – 2013" за найкращу інвестицію по обидві сторони кордону Євросоюзу.

Zbaraz1Знакова подія в житті Національного заповідника "Замки Тернопілля", який відзначатиме в лютому наступного року свій 20-річний ювілей, сталася цими днями у місті Люблін Республіки Польща. Один з інвестиційно-реставраційних проектів, який носив назву "Реставрація інтер'єрів частини існуючих приміщень Замкового палацу в м. Збаражі Тернопільської області" отримав престижну міжнародну нагороду в рамках конкурсу "ДІМ – 2013" за найкращу інвестицію по обидві сторони кордону Євросоюзу. Він був розроблений та втілений в життя Архітектурною майстернею Юрія Вербовецького та Національним заповідником "Замки Тернопілля".

Із більш ніж 60-ти інвестиційних проектів, представлених на конкурсі, журі обрало трійку кращих в 11-ти номінаціях: житлові будинки, житлово-офісні будинки, об'єкти побутового обслуговування, об'єкти вищих навчальних закладів, готелі з конференц-залами, об'єкти культури та побутового обслуговування, промислові та інфраструктурні об'єкти, громадські простори, об'єкти громадських послуг, ремонти та модернізації, відбудова історичних об'єктів і храмів. Саме в останній категорії відтворені інтер'єри віталень Замкового палацу м. Збаража і отримали "Кришталеву цеглу" та диплом відповідного зразка.

Тривала, наполеглива і продуктивна праця колективу Національного заповідника "Замки Тернопілля" по відтворенню, збереженню та охороні історико-культурної спадщини нашого регіону була достойно оцінена фаховою міжнародною спільнотою. Така відзнака не тільки вселяє гордість, а й вимагає ще більшої наполегливості в досягненні поставленої мети!