У лютому на Тернопільщині презентують туристичний паспорт області

SeretnaУправління з питань туризму та курортів Тернопільської облдержадміністрації готують туристичний паспорт області. Його створення дасть змогу систематизувати дані про стратегічні напрямки розвитку туристичної індустрії на Тернопільщині з метою формування конкурентоспроможного регіонального туристичного продукту. Про це голові Тернопільської ОДА Валентину Хоптяну доповіла начальник управління Леся Серетна.

Управління з питань туризму та курортів Тернопільської облдержадміністрації готують туристичний паспорт області. Його створення дасть змогу систематизувати дані про стратегічні напрямки розвитку туристичної індустрії на Тернопільщині з метою формування конкурентоспроможного регіонального туристичного продукту. Про це голові Тернопільської ОДА Валентину Хоптяну доповіла начальник управління Леся Серетна.
За її словами, у лютому відбудеться презентація туристичного паспорта в Тернополі, після цього і в столиці України, адже зацікавленість до створення такого паспорта велика. Далі у планах управління – нові заходи з реалізації програми розвитку туризму на Тернопіллі.
Крім цього, як доповіла Леся Серетна, в області цього року облаштовуватимуть туристичні стоянки. Розпочнеться робота з Кременецького району. Також управління з питань туризму та курортів Тернопільської облдержадміністрації готує до видавництва туристичну книгу-фотоальбом на трьох мовах. Голова Тернопільської ОДА заявив, що питання розвитку туризму має бути пріоритетним у роботі як влади області, так і районної.