НОВА КОНЦЕПЦІЯ БОРТОВОГО ХАРЧУВАННЯ – «BUY ON BOARD»

MAY

З 1-го березня 2014 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» розпочинає реалізацію нової концепції бортового харчування «Buy on Board» – «Купуй на борту», відповідно до якої структура тарифів економічного класу на рейсах протяжністю до 2-х годин буде переглянута, і витрати на харчування будуть виключені із собівартості авіаперевезення.
Концепція бортхарчування «Buy on board» впроваджуватиметься поетапно. На першому етапі – починаючи з 1-го березня 2014 року – на борту міжнародних регулярних рейсів протяжністю до 2-х годин пасажири економічного класу за окрему плату зможуть придбати закуски (шоколад, горішки, чіпси, бісквіти, круасани, супи), а також прохолодні і алкогольні напої в асортименті. Починаючи з 15 березня, запропонований набір продуктів і напоїв буде розширений сендвічами з різними начинками на вибір. Пасажири зможуть купувати продукти і напої із запропонованого асортименту у відповідності зі своїми смаковими уподобаннями і в необмеженій кількості.
До початку літньої навігації концепція «Buy on board» буде впроваджена в економічному класі на всіх середньомагістральних рейсах авіакомпанії. Пасажирам бізнес-класу, а також усім пасажирам далекомагістральних рейсів МАУ, харчування на борту, як і раніше, буде надаватися безкоштовно.
До початку червня 2014 року авіакомпанія МАУ планує завершити впровадження нової послуги – «Preordered Meal» – попереднього замовлення не менше ніж за 24 години до вильоту рейсу за розкладом гарячого бортового харчування із різноманітного меню, ознайомитися з яким можна буде на вебсайті МАУ.
На чартерних рейсах авіакомпанії МАУ бортове харчування та напої будуть надаватися відповідно до замовлень туристичних операторів.
«Рішення про впровадження концепції «Buy on board» і, відповідно, про перегляд структури тарифів шляхом виключення із собівартості авіаперевезення бортового харчування для пасажирів економічного класу, було прийняте авіакомпанією з метою покращення балансу ціна/якість, – зазначив віце-президент з сервісу та логістики Антон Борисюк. – Дана концепція, розроблена нами із урахуванням успішного досвіду інших авіакомпаній, дозволить МАУ не тільки запропонувати пасажирам різноманітне і високоякісне харчування, а й надати їм можливість самостійно вибирати і оплачувати той набір сервісів на борту, який є для них найбільш прийнятним».
Більш детальну інформацію про авіакомпанію МАУ можна отримати на веб сайті www.flyuia.com