ГОТУЄМО МАЙСТЕР-КЛАСИ

Galitcka DefilyadaВ рамках етно-кулінарного фестивалю «Галицька дефіляда», що відбудеться 06-08 червня 2014 року м.Тернопіль на території парку ім.Т.Шевченка, буде працювати й туристичне містечко. Туристичний потенціал області представлятимуть Державні історико-архітектурні заповідники, туристично-інформаційні центри, туристичні фірми, розважальні та оздоровчі заклади, бази відпочинку області.


В рамках етно-кулінарного фестивалю «Галицька дефіляда», що відбудеться в 06-08 червня 2014 року м.Тернопіль на території парку ім.Т.Шевченка, буде працювати й туристичне містечко. Туристичний потенціал області представлятимуть Державні історико-архітектурні заповідники, туристично-інформаційні центри, туристичні фірми, розважальні та оздоровчі заклади, бази відпочинку області.
Koza-DerezaДля поціновувачів українських народних традицій, будуть проведені майстер-класи.
МАЙСТЕРНЯ "ЕТНО ФЛОРИСТИКА: ПЛЕТЕМО ВІНОЧОК".

Майстрині етно-майстерні «Коза-Дереза» познайомлять відвідувачів з символікою квітів, традиціями плетення дівочих вінків і допоможуть створити свій унікальний віночок. Час роботи квіткової майстерні 07 червня з 12:00 до 18:00. Вартість участі в майстер-класі 20 грн.
МАЙСТЕРНЯ "ЗЕЛЕНА АПТЕКА".
Знайомимося з цілющими властивостями трав Тернопілля, складаємо корисні, лікувальні збори. Час роботи майстерні 08 червня з 12:00 до 18:00. Вартість участі - 20 грн.

Тернополяни та гості, що побувають на туристичній виставці вже традиційно матимуть можливість не лише ознайомитися з пропозиціями щодо відпочинку та оздоровлення під час літнього туристичного сезону, але й взяти участь у різноманітних розіграшах, конкурсах, які запропонують туристичні фірми – учасники виставки.

Деталі свята тут http://gildiya.org/