UKRAINIAN TRAVEL FORUM

 UTF_TFU_2015-18

Асоціація Лідерів Турбізнесу України (АЛТУ) давно займає активну позицію у розбудові нової політики розвитку туристичної галузі України, спрямовану передусім на розвиток внутрішнього та виїзного туризму. АЛТУ складається з авторитетних та впливових туристичних компаній України, таких як: TUI Ukraine, TEZ TOUR, CORAL Travel та інших, які щороку організовують відпочинок для більш ніж 2 мільйонів українців.
З 2008 року АЛТУ двічі на рік проводить широке професійне зібрання фахівців туристичної галузі – UKRAINIAN TRAVEL FORUM (Український Туристичний Форум - УТФ). На форумі відбувається активне спілкування між виробниками туристичного продукту, як з України, так і з-за кордону, туроператорами, туристичними агентами, авіакомпаніями, представниками різних країн та регіонів. Більше 100 презентацій, конференцій, навчальних семінарів, круглих столів та диспутів забезпечують високу бізнес-ефективність учасникам Українського Туристичного Форуму кожної країни. Цього року UKRAINIAN TRAVEL FORUM доповнюється міжнародним туристичним фестивалем TRAVELING FEST UKRAINE, метою якого є ознайомлення українського споживача – туриста з можливостями відпочинку та оздоровлення в Україні, а також традиціями національної кухні. Під час фестивалю провідні авіакомпанії та туроператори продаватимуть за зниженими цінами авіаквитки та туристичні путівки, як по Україні так і закордон.
Запрошуємо усіх фахівців туристичної галузі, представників сфери гостинності та відомих рестораторів Тернопільської області взяти участь у Туристичному фестивалі, який відбудеться 18-19 вересня у м. Київ та представити власні туристичні продукти, можливості відпочинку, оздоровлення та традиційну кухню. Організатори також пропонують департаменту розвитку інфраструктури транспорту та туризму провести презентацію туристичного потенціалу Тернопільської області для журналістів та туроператорів, учасників Туристичного форуму.